Geen categorie

6 juni: samen

Inloophuis Domino heeft veel trouwe donateurs en die worden 2x per jaar op de hoogte gehouden over wat er zoal in het inloophuis aan activiteiten is geweest en nog op de rol staat met het donateursblad Aanschuiver.

Het is altijd erg leuk om deze met elkaar samen te stellen. Terug te blikken wat er allemaal geweest is en vooruit te blikken wat allemaal staat te gebeuren. En vervolgens te bedenken wie we allemaal kunnen vragen om een bijdrage te leveren. En dan ligt daar opeens een mooi opgemaakte Aanschuiver.

Om het geld niet te besteden aan postzegels (en wel aan koffie, koekjes en nog veel meer voor de bezoekers) komen vrijwilligers die bij ons dienst draaien de Aanschuivers in enveloppen doen en vervolgens rondbrengen.

Dank donateurs en vrijwilligers dat we dit samen allemaal mogelijk kunnen maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *