Geen categorie

20 maart: donatie ambtenaren gemeente Gouda

Inloophuis Domino werd verrast door een donatie van de ambtenaren van gemeente Gouda. Wat is het geval? Met kerst mochten de ambtenaren zelf hun kerstpakket bij elkaar winkelen van allemaal Goudse producten die de middenstanders op een speciaal ingerichte markt in het gemeentehuis zelf aanboden. Er kon echter ook gekozen worden om (een deel van het) geld te doneren aan het goede doel. We zijn ontzettend dankbaar voor het enorme bedrag wat is gedoneerd. Het helpt ons enorm ons werk voort te zetten.

Ruud (gemeentesecretaris) en Marieke (beleidsmedewerker) kwamen de cheque in Domino overhandigen. Bep (bestuurslid) en Jonneke (coördinator) namen hem in ontvangst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *