Geen categorie

30 januari: staf vergadert en schrijft kaarten

De 2 coördinatoren bij Domino worden ondersteund door 5 vrijwilligers die meedenken in het nemen van operationele beslissingen en meehelpen bij het organiseren van activiteiten. Samen zijn zij de staf.

De staf komt elke 6 weken bij elkaar om hierover te vergaderen. Elk jaar is het in januari een speciale vergadering. Dan wordt begonnen met het schrijven van verjaardagskaarten voor alle vrijwilligers voor het komende jaar. Ondertussen kookt één van de stafleden een heerlijke maaltijd. Na de maaltijd is dan de reguliere vergadering.

Het was weer ontzettend gezellig en lekker dit jaar. Het is nog niet zo verkeerd om staflid te zijn. Het is juist heel erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *