Geen categorie

Medewerkersavond 24 november

Vrijdagavond 24 november was een avond speciaal voor alle vrijwilligers. De avond werd begonnen met medewerkers in het zonnetje te zetten die al 10 jaar (!) vrijwilliger zijn bij Domino.

Alle ruim 100 vrijwilligers zijn belangrijk voor Inloophuis Domino, maar deze vrijwilligers willen we in het zonnetje zetten omdat zij onlangs hun 10 jarig jubileum bij ons vierden.

Maarten is al 10 jaar gastheer. Hij schenkt koffie, heeft een luisterend oor en speelt een spelletje, maar het allerliefste heeft hij een mooi gesprek met de bezoekers. Marcel kookt al 10 jaar maandelijks een 3-gangen maaltijd voor een bescheiden budget voor de bezoekers die zich vooraf opgegeven hebben (max 30). Zelf zegt hij: “Waar krijg je nou applaus nadat je gekookt hebt?”. Jan is al 10 jaar bestuurslid. Hij maakt mensen en bedrijven enthousiast geld te doneren aan Domino.  De koffie met koekje kunnen daardoor bijvoorbeeld gratis aangeboden worden en de huiskamer is warm. Hij is blij als Domino financieel weer verder kan of een bijzondere activiteit kan realiseren.  

Door deze vrijwilligers kan Domino iedereen, die binnen komt lopen in onze gezellige huiskamer in het centrum van Gouda, warm welkom heten.

De avond werd vervolgd met een heuse pubquiz, helemaal op maat gemaakt door een vrijwilliger. Hoe kan het ook anders! Er waren vragen over rivieren in Europa (als opwarmer), Gouda, het pand waarin Domino zich bevindt, Inloophuis Domino zelf en eten. Er werd fanatiek gespeeld en tegelijkertijd was het heel gezellig. Een geslaagde avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *