Maandagavond 2 oktober was het bingoavond in het inloophuis Domino. Tientallen prijsjes en prijzen stonden te wachten op gelukkige winnaars die een compleet rijtje of een complete bingokaart hadden aangekruist. De molen was gevuld met de bingoballetjes, gereed om ijverig aan te worden gedraaid door Imka en Jan. In eendrachtige samenwerking werden de getallen luid voorgedragen waarna de deelnemers de nummers fanatiek aankruisten op hun bingokaart. Zeker 25 deelnemers, streden om de talloze prijsjes. De avond kreeg een internationaal karakter omdat een zestal bewoners van de eerste verdieping van gebouw de Haven ook enthousiast deelnamen. De taalbarri√®re werd daarbij opgeheven door hun begeleider die de bingogetallen in een supertempo op een whiteboards schreef zodat onze gasten de nummers op hun kaart konden aankruisen.  In de pauze tussen de verschillende rondes kregen de deelnemers fris en nootjes geserveerd. Daar werd gretig gebruik van gemaakt. Om half 10 eindigde de laatste ronde en is iedereen tevreden met 1 of meer prijsjes huiswaarts gegaan. Een aantal bezoekers heeft nog geholpen met opruimen tot grote vreugde van Imka en Jan. Het was een buitengewoon gezellige avond voor iedereen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *