Geen categorie

5 september: gouden randje

Onafhankelijk van elkaar sturen de gastvrouwen van donderdagmiddag een bericht over zomaar een gouden randje aan de middag.

Eerste bericht:

Het was een supergezellige middag met een enthousiaste nieuwe vrijwilliger. Na het eten worden de spelletjes tevoorschijn gehaald en een bezoekster gaat achter de piano zitten. En dan is er koffie met stroopwafels van een jarige bezoeker die trakteert.

Tweede bericht:

Vanmiddag sinds lange tijd weer eens een dienst gedraaid als gastvrouw, ik ben daar een soort van invalkracht. Ik kan gewoon geen afscheid nemen. Wat is dat toch een mooie plek, iedereen is welkom, wat je ook meesjouwt door het leven, wat je verhaal ook is, hoe vol je rugzak zit…er is een luisterend oor, een kop koffie of thee, een rustig hoekje met een krantje.

Heerlijk gegeten met elkaar, 35 goed gevulde borden en heel veel gezelligheid. Na het eten maken vele handen licht werk, één bezoekster kroop achter de piano, speelde zomaar enkele liederen.

Al doende neuriede ik mee….Groot is UW trouw o HEER….

Het ontroerde me toen ik al die verschillende mensen zag , het gaf de dag een gouden randje en de plek een mooie glans. Zoveel Liefde om te ontvangen en door te geven met zo’n mooie groep vrijwilligers. Ik vul toch maar weer een dienstje in op het volgende rooster.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *